tiistai 10. syyskuuta 2013

Rutinoita nykyajan laatuun

Olisin voinut itse asiassa tehdä vain kommentin aikaisemmin kirjoittamaani - siihen auto- ja peräkärry sähköjuttuun.
Avaan nyt kuitenkin uuden jutun - jos kommentteja tulee....

Eilen kaikki toimi kuten piti peräkärryni valoissa ja työ jäi sitten siten kesken - etten teipannut vulkanisoituvalla teipillä peräkärryn päässä olevia piuhoja. Oli aika ruokailuun - sanoi eukko.
Tein sen työn sitten heti aamulla ja tarkistin valot.

Ei toiminut - vasemman puoleinen vilkku ei toiminut joten se oli sitten vain avata kaikki uudelleen - eli eristeet pois ja etsiä vika.

Totesin jo aiemmin että ostamani "abiko" liittimet (K-Rauta) olivat ei "joustavia / eli jousi maisia" - eli niistä ei ole, eikä voi olla mihinkään pysyvään ja kestävään kontaktiin eri pintojen välillä.
Liittimissä tulee olla sellainen "kuristava ote" - näissä ei sitä ollut. Sain ne sitten joten kuten sitten yhdistettyä siten että kontaktia on - ja kun ne alkavat taas ruttuilemaan minun tulee vain juottaa ne piuhat yhteen tai käyttää mekaanista ruuviliitosta - tai löytää ne alkuperäiset - toimivat abiko liittimet.

Ostamani Abiko-liitin ei ollut enää sitä mitä sen tulisi olla. Se ei edes toiminut kun puristin sitä pihdeillä,
kappale hinta 35-50 centtiä kappale ja täysin susi. Se on sitä suurien markettien laatua! Eli ostin ne Juvan K-Raudasta, eli Vihoselta.

Täällä Juvalla vaihtoehtoja ei ole kuin se yksi ja --- Auto-Hegulit Ky. Jonne minun olisi pitänyt mennä! Nyt tuli tuskaa ja turhuutta ja kaiken minkä olen tehnyt saan melkein tehdä uusiksi!
Ellen hae osia Heguliteilta, niin sitten ainakin vastaavilta mutta en ainakaan K-Raudasta enkä myöskään S-Ryhmän liikkeistä.

Ja mikä on hupaisaa - he kaikki ovat kalliimpia paskallaan kuin Auto-Hegulit  laadullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti