lauantai 24. elokuuta 2013

Se on sitten lauantai ja syöty on

Aamiaisen jälkeen ja päivällä voileivän jälkeen syötiin sitten karjalan piirakoita sekä munavoita tietenkin, sitten voileipäkakkua ja eri kakkuja ja pullaa ja vaikka mitä sekä kahvia.
JA sitten illalla uunissa kypsytettyjä lohko perunoita suoraan omasta maasta kuten myös porkkanoita ja punajuuria kirjolohen kanssa.

Ai mitä?
Saimme kutsun tuttavan luo - isäntä täytti 65. Siellä olivat ne alkupalat ja ainakin noin 50 vierasta ja lisää tuli kun lähdimme kotiin.
Kotona syötiin sitten loput, eli se kirjolohi ym.

Tuli sitten mieleen terassilla tupakalla että helkutti!
Miksi en kirjoita samalla myös "ruokablogia"!!!
Eli reseptejä siitä mitä tehdään ja mitä me syödään ja miten halvalla! Kuten eilen entrecote ym! Kypsytetty grillissä tulella. Ei uskoisi todeksi.

Meillä syntyy vaikka mitä - yksinkertaisesti ja edullisesti.

Joten - uusi lisäys tähän blogiin tulee sitten ruokapuolelta. XD

ps. Olin jo heti aamulla viimeistelemässä etusivun räystäslaudoitusta - ja töitä kuistin päällä - katto joka on liian jyrkkä minun painolle.
11.25 tulin katolta alas - sitten suihkuun - sitten pari voileipää ja ennen klo 12 minulla oli jo juhlavaatteet päällä ja valmis matkaan syntymäpäiville ja eukko myöhästyi sen 10 min. Joka muuten oli aika vähän.
Huomenna räystäslaudoitus on valmis ja saan sitten lopulta kuistin laudoituksen päälle bitumikatteen. Tähän asti siinä on ollut sellainen aaltomuovikate.

JA sitten tulee perunoiden nosto ym. syksyn hommia....

3 kommenttia:

  1. 11.25 katolta alas. Hui juontuipa ajatus, jotta nyt se ukko-tonttu tipahti koling'kolia alas ... ei onneksi vaan hallitusti tikarappusia myöten.
    Juu-u sadonkorjuun aika on käsillä ja mikäs sen parempi hetki on aloittaa ruokablogin pito.
    Antoisaa satoa ja herkullisia hetkiä sekä innokkaita rakennusaskareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sentään ole vielä ohittanut tikkaita kun tulen katolta alas :-)

      Eukko tekee juuri risottoa jonka pääaines on kanttarelli, katotaan jos siitä juttua tulisi - mutta se ei sitten olisikaan "minun" kokkausta.

      Poista
  2. Sinne se meni, nimittäin suusta sisään ja vauhdilla. Vasta kun olin syönyt muistin että olisi voinut ottaa vaikka valokuvan ja kirjoittaa reseptin.
    Todella mahtavan hyvää se eukko teki - täytyy myöntää. XD

    VastaaPoista