lauantai 11. toukokuuta 2013

Tämä Blogi lopettaa nyt olemassaolonsa


Ukko-Tontun tuunailut siirtyvät nyt bittimaailman historiaan.

Olen puntaroinut tätä asiaa eri kanteilta, siis eri kulmista katsottuna jo pitempään ja mielessä on ollut kirjoittaa tälle saitilleni "muistokirjoitus", eli negrologi jo pidempään, eikä vain kuukausissa - jo toista vuotta sitten, vaiko oliko se nyt sitä ennen.

Ajatus perusteluista tälle päätökselle on huvennut laajemmasta "kirjoituksesta" ajan myötä muutamaan viittaukseen eri asioihin jotka ovat kalvaneet mieltäni siirtyen lopulta tilanteeseen kuten mikä pienellä vesipisaralla on mahdollisuuksia polttavassa helteessä kiven päällä. Se haihtui pois.

Eli, lopetan tämän ilman perusteluja ja selityksiä. 
Tämä päätös oli itselleni kuin olisin nielaissut jotain pahemman jutun jota inhoan.
Tarkennus - eli lopettaa ilman selityksiä, ei se lopettaminen.

Joten niin se nyt sitten on, vain ilmoitus  teille että tämän nyt lopetan, nimittäin tänne kirjoittamisen (päivitykset) ja kunhan keksin miten tämän Ukko-Tontun siirrän pois linjoilta - se sitten tapahtuu.

Toki jatkan Kurren Puupaja juttuja - täysin ja pelkästään liittyen puujuttuihini. Jos saisin vaikka muita tilauksia joita jo on tullut.

Oli hauskaa niin kauan kun tätä kesti lähemmäs 5 vuotta - ja oli toki pettymyksiä jotka lopulta johtivat tähän päätökseen.

PS. Kuten edellisestä tulee esiin - toivon ainakin että sen ymmärsitte - niin se negrologi kirjoituksen jätin sitten kirjoittamatta.



3 kommenttia:

  1. Taisin löytää keinon miten "se tapahtuu". Samalla päädyin 1.6.2013 päivämäärään jolloin tämä blogi "siirtyy näkymättömäsi".

    VastaaPoista
  2. Jaha.
    Aika kutakin hommaa ja sitten seuraavaan. Mukavahan näitä rakennusprojektin ja pihapiirin tapahtumia oli seurata.

    Laitetaan sitten puupaja pikakuvakkeeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Pekka; Kaikkeen ei aina ehdi eikä aina ole juttuakaan :-(

      Poista