maanantai 25. maaliskuuta 2013

Juttua tännekin

Olen viime aikoina kirjoitellut lähinnä http://kurrenpuupaja.blogspot.fi sivulla.
Juttua on ollut enemmänkin sinne kuin tänne - Ukko-Tontun tuunailuihin.

Luminen tie, Kurren Grilliin, Eukon kasvihuoneeseen
 ja autotalliin
Tänään oli eukolla ruuaksi pinaattikeittoa - sanoi että se oli enemmänkin "stew", eli muhonnos. Rakastin sitä maulta ja koostumukselta!

Hän haki ohjeen "Oppikoulunsa" kirjasta, Väänänen-Sorri: KOTITALOUDEN OPPIKIRJA vuodelta 1960, neljäs painos.

Hän, eukko kultani on ryhtynyt käyttämään niitä reseptejä siitö kirjasta yhä enemmän ja enemmän ja ne vain maistuvat paremmalta mitä ollaan "so far" tehty päivittäiseen ruokailuun!
(Minulla on nuoruudesta muutaman vuoden kokki tausta).

JA tänään oli sitten se pinaatti keitto ja minun tekemä pannari - muistaen eukon sanoman ohjeen kun hän sen teki - em. kirjan mukaan.
Keitto veti hiljaiseksi - pannari onnistui aika hyvin ja san kiitokset - eli siitä ei sitten tullut "pannu-kakku".

1 kommentti:

  1. Pinaattikeitto on herkullista.
    Entisvanhasiin keitto-ohjeisiin ei tule kaikenmaaliman mausteita vaan maku on yksinkertainen ja ruoka maistuu raaka-aineille eikä maustesooseille.

    VastaaPoista