perjantai 21. lokakuuta 2011

Voihan p**kule

Niin, voihan perkule sentään tai kuten naapuri lapsuudestani noitui - uskovainen kun oli  ja ruotsin kielinen että "sidu pridu" - jotain ruottalaista. "sidu" olisi sanasta "sir (ser) du" eli näetkö ja tuo "pridu" voisi olla suomalaista alkuperää, nimittäin piru.

Suomalaista laatua paneelille
Jatkoin ulkovuorausta kohti ulko-ovea, 1.4 metriä. Pääty ei vain mennyt yhteen edellisen kanssa vaikka teki mitä. Kuvan ottamisen jälkeen heittoa tuli lisää. En halunnut heittää lautoja roskiin joten korjaan sen sitten "ylhäällä" ja sauman päälle tulee itse asiassa lauta.
Mutta jos se jäisi näkyviin niin voihan perkule!
Muutenkin paneelit olivat todella ala-arvoista tavaraa todella suurilla eroilla muihin / keskenään.

Etusivun ulkovuoraus valmistumassa
Oven oikean yläkulman kohdalle tarkoitettu lauta nojaa seinään. Siitä repesi pontista liian suuri pala pois. Se kuvaa puun laatua.

Tänään en saanut seinää valmiiksi vaikka aloitinkin heti "Jälkiviisaiden" jälkeen. On perjantai ja oli kaupassa käynti ym asioita. No, huomenna jatketaan.

PS. Oli niitä muitakin "perkule" juttuja. Olin jättänyt tikkaat tulevani huoneen sisään enkä viitsinyt lähteä niitä nyt ikkunasta hakemaan. Kaadoin juuri avatun naulalaatikon - 75 miillisiä kerättiin sitten takaisin. Kun sen kokoinen naula tai jopa 100 mm osui oksaan naula joko meni rusetille tai hakeutui aivan uuteen suuntaan puun sisällä.
Ja olihan niitä muitakin juttuja kuten uuden 8 metrin mittani hakeminen, jonka hakemisen aloitin jo eilen. Tänään se löytyi vahingossa yhdestä tyhjästä kateruuvi laatikosta - jonne eukko oli sen laittanut - muiden tavaroiden ohella.

Niin ja tuo vasemman puoleinen laudoituksen paneeli oli noin 10 cm liian lyhyt joten joudun sovittelemaan jotain oven karmin viereen.
Ja tuleehan minulle vielä ulkoveranta harjakatolla ulko-oven eteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti