perjantai 9. syyskuuta 2011

Nettiyhteys ongelmia

Kirjoitin alla olevan Suomalaiselle Apple foorumille  ja päätin sitten päätin kopioida sen tänne.
Toki, jos lukijoillani tällä on ehdotuksia - arvaatte että olen kiitollinen!


Toimiva 3G reititin?

Sonera tomitti minulle ihan mahottoman heikon TW-3G Router -hintaan 99 tai silleen ja muut myyvät samaa puoleen hintaan. Sovimme että sitä ei laskuteta ja ostan omani. Eli palautan sen.
Ostin sitten Gigantista AIR Link 3G, Tanskalaisen Jensenin laitteen - piuha toimi - langaton ei. Lopulta monen puhelinsoiton jälkeen - osa katkesi kesken kaiken niin sitten hiffasin mitä laitteen takana oleva vipu tarkoittaa jossa lukee RADIO - se tarkoittaa LANGATON. Sitä ei kytketä päälle softalla.

Kun kytkin sen ON asentoon alkoi langaton toimimaan ja sain lopulta iPhone 4 verkkoon. Ei alkuunkaan kiitos Jensenin tukipalvelulle joka oli Tanskassa.

Joten - nyt minulla on aikaa noin 2 viikkoa tai silleen palauttaa tämä laite takaisin. En ole vielä testannnut sen kantavuutta - eli etäisyyttä mihin ja minne. Teen sen huomenna.

Joten - onko tällaiselle 3G jutulle vaihtoehtoa? Tilasin testiin DNA 3G yhteyden - nopeus jopa "ihan mahottomia" - jopa 12M! Puhuvat nopeudesta joka on 24 ja heidän parhaimmissa verkoissa jopa 42!
Se saa jopa tukan lähtemään ja samalla parran henkilöltä joka maksoi € 50 yhden M yhteydestä Soneralle ja nyt se maksaisi tuon € 13 plus € 5 "Mokkulasta"! Ja se ei ole rajoitettu dataan jota ladataan!
Sonera on langattomassa himpun alle € 20 ja sama gigoissa per kuukausi ja sitten jokainen viisi G maksaa viisi €.

Joten PLEASE - ehdotuksia etenkin tuohon 3G langattomaan reitittimeen hyvällä kantavuudella!

PS. Toki sain nyt tämän Jensenin toimimaan - so far so good --- mutta kuitenkin....

1 kommentti:

  1. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you thin

    VastaaPoista