keskiviikko 31. elokuuta 2011

Välikommentti

Lähdin eilen Porvooseen, vein äitini kotiin. Viemisiä oli puutarhastamme ja metsitä vaikka mitä ja matkalla sinne siskoni soitti joten poikkesimme Mäntsälässä hänen luona kahvilla.

Sitten Porvoosta Hesaan ja kuinka olla - Puukeskus luopuu jalopuun myynnistä koska ei jaksa enää kuunnella minun kaltaisten asiakkaiden palautteita. (Vuosi sitten ostin yli tonnin edesta tammilauta ja palautin jokaisen kelvottomana - josta kirjoitin täällä . Alla linkki ja sen kautta linkki YouTube videoon.
http://ukko-tonttu.blogspot.com/2010/04/ykkosluokan-tammilautaa-suomesta.html

Se mistä he sitä ostavat on huonoimmasta huonoimmat puut - jätetavaraa. He eivät enää jatka sitä kauppaa. Pilaa koko Puukeskuksen maineen.
Itse löysin nyt vain pari laudan pätkää reilusta parista tusinasta - pähkinäpuuta jotka ostin - pätkittynä. Kunnon tavaraa metri, koko lankku 1,5 ja toinen 1.5 metriä kunnon tavaraa - koko lankku kolmatta metriä. Sain nk. jätepalat mukaan joista en maksanut mitään. Siellä ole muutama lankku jota en olisi ottanut edes ilmaiseksi. Huomatkaa että nyt puhutaan hinnasta joka on laadusta riippuen 4-6 tuhatta euroa kuutio! Ja että en ottaisi edes sellaista ilmaiseksi! Se kertoo laadusta jotain.

Mahonkia en nyt saanut mukaan - vaikka niin halusin - ja sitä heillä oli! Jokainen lankku oli niin kehnoa laatua jota en ole vielä nähnyt. En edes Lahdessa josta olen ostanut ja lopetin ostamisen sen huonon laadun takia. Se tähän verrattuna oli priima tavaraa! Puukeskuksen tavara oli jo hyvin pitkälle LAHOA! Sen näki jopa huonojen silmälasieni läpi ja myyjä myönsi sen.
En olisi ottanut sitä mahonkia Puukeskuksesta edes ilmaiseksi. Ja toistan - he tietävät ongelman ja sen että siihen ei ole ratkaisua ja sen takia he lopettavat jalopuun myynnin.
Ei vain sanonut mistä sitä ostavat - sen verran ymmärsin että paikkoja on enemmän kuin yksi.

Edellä mainittu - se ei tiedä hyvää Kurren Puupajalle. Se mitä ostin Lahdesta ei kelpaa myyntiin - joten olen jaellut niitä ilmaiseksi tai olen sitten myynyt niitä "alle puoleen hintaan".

Nyt kun talvi tulee - ja rakennus hommani ovat sillä mallilla mitä odotan niiden olevan  - ja lämpö päällä voin rauhoittua ja ottaa muutaman päivän vapaata - ja sitten tapahtuu jotain poikkeavaa.
Vien koiramme Vikin tyttärelleni, tai pojalleni - sopimuksen mukaan - ja me lähdemme eukon kanssa "Tallinnaan".
Toki teen ensin esityötä netin avulla ja selvitän sieltä jalopuiden myyjät. Tarvitsen paksumpaa pähkinäpuuta, tarvitsen tammea eri tyypeissä, sekä seetriä ja muita "värillisiä" puu laatuja. Kirsikkaa, omenapuuta, "veripuuta" jne.
Jos löydän ne - katsastan ne siellä ja niiden laadun - ja jos se on Ok sitten tehdään kaupat ja katotaan sitten se kuljetus.

Tällaisia murheita täältä - MAHTAVASTA KAIKEN OSAAVASTA JA TARJOAVASTA SUOMESTA!
SUOMI ON MAHTAVA MAA - POLIITIKKOJEN MUKAAN - kansalla on vain toinen käsitys asioista .- kokemuksensa kautta.

PS. Naulasin aamupäivällä muutaman listan poikani kotona Vihdissä - valkoisilla listanauloilla. Ennen kuin osa nauloista läpäisi listan se katkesi ja lensi - jonnekin. Naulan valkoinen pää katosi parin lyönnin jälkeen - laatutavara Suomen edustajilta - nyt Starkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti