perjantai 10. kesäkuuta 2011

Lämpö ennätys ja seiniä peittoon

Niin siinä sitten kävi että "Laitoin rukkaset naulaan ja pensselit santaan" puoli neljän aikoihin kun menin suihkuun. Olo auringossa alkoi olemaan liikaa - jopa eukolle.
Tämä mittari pitää aika hyvin paikkansa ja on todella varjossa, reilut 31 astetta kolmen jälkeen.
Kun varjossa oli 31 astetta niin auringossa oli kuin hehkuvan uunin edessä. Sitä ei vain enää kestänyt vaikka miten yritti. Hommat olivat ns. kevyitä, tuulensuojalevyjen laittoa.
 Olin ajatellut videoida osan töistäni tänään ja aikaisemmin. Kameran päälle olisi pitänyt laittaa aurinko suoja - siihen en nyt ryhtynyt.
Sain melkein valmista mutta sitten piti luovuttaa
En nyt ostanut uusia ikkunoita vaan käytän entisiä. Uusin ne sitten myöhemmin, jos vaikka ensi vuonna tai sen sen jälkeen 
Sain uuden osan melkein levytetyksi tuulensuoja levyillä, mutta sitten alkoi olemaan liikaa ja hakeuduin suihkuun.
Sitten tulee ikkunoiden asennus, mutta ennen sitä katon yläkulmissa on hieman suojattavaa ettei vesi pääse sisään, sen suojauksen teen heti aamusta kun kattopellit ovat vielä viileät. Ikkunat saan laitetuksi vaikka sataa - ja ensi viikolla luvataan sadetta jokaiselle päivälle, Sunnuntai aamusta lähtien.

On se vain niin väärin, niin väärin että säät kiusaavat. Ellei pakkanen ja lumisade ole haitaksi niin sitten käsittämätön lämpö!

PS. Onneksi tuo viilentävä ilmastointikone toimii edelleen. Joka kesä olen ajatellut viedä sen huoltoon jotta katsoisivat sen nesteen / kaasun pinnan tason. Se voisi toimia tehokkaammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti