maanantai 26. heinäkuuta 2010

Koiria ja kastelua

Flintti, Viki ja Toska
Tyttäreni tuli miehensä kanssa kyläilemään, ja mukana oli heidän kaksi koiraa.

Meidän Viki, kuvassa keskellä sai mieleistä seuraa ja peuhaamista, etenkin Toska, vai onko se nyt sitten Tosca tytön kanssa. Se koira on oikea karuselli. Heillä oli todella hauskaa.

Vierailevat koirat muistivat että tontin toisella sivulla on vettä, nyt sitä ei ollut oikeastaan paljoakaan ja sekin kuraista kun oli hieman kaivellut sitä kuoppaa. Ja koirat olivat sen näköiset sitten. Tyttäreni sai ottaa puutarhaletkun ja alkaa puhdistamaan niitä.

Ja kuinka olla, meidän Viki havaitsi asian ja ei kun mukaan! Se ei jäänyt yhteen kertaan, vaan kun koirakkeet lähtivät, Viki juoksi ojalle ja kylpyyn! Ai että minkä näköinen se sitten olikaan! Ja vasta toissa päivänä minä sen pesin! :o(
Ja sitten se löysi yhden paikan aidasta jonka kautta se pääsee pois pihalta - kiitos kun seurasi niitä muita koiria.
Sen aukon minä kyllä tukin mutta mitä voin tehdä sille jos se alkaa alin omaan juoksemaan sinne ojaan? Ei siinä kaita auta muu kuin kauhoa sinne muutama kauhallinen hiekkaa.

Kukkaloistoa, Ukon-Hattu ja
 Ritarin-Kannus
Pumppasin tänään ensimmäisen kerran uudesta kaivosta vettä. Se oli vielä hieman sameaa, savesta mutta kelpaa ihan hyvin puutarhan kasteluun, ja sitä varten minä sen teinkin.
Pumppu tosin on melko kelvoton, tehoton uppopumppu. Siihen tulee muutos kun hankin kaivoon uuden pumpun.

Pohjaveden pinta on huolestuttavan alhaalla. Siitä kun lumet sulivat ei kunnon veden tuloa ole ollut kuin pari kertaa, ja nekin voidaan kuvata sanalla kuuroja.

Sähköfirma lähetti laskun asennuksesta, oli pienempi mitä odotin, joka oli noin pari tonnia. Se oli sitten vain reilut puolitoista tonnia. Toki, rahaa sekin on, ja paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti