tiistai 8. kesäkuuta 2010

Töitä muille, jatkuu..

Tuonne mennään,
kävin jo "katsatamassa"
tulevan tien, eli linjan.
Ensin oli projekti pojalleni  - nyt "naapurille - jossa menee ainakin tämä viikko.
Puolisen kilometriä tietä tieltä järven rantaan, metsän läpi josta osa "suota".

Ihan kiva juttu vaihteeksi taas olla kaivuri hommissa. Osa "palkastani" muodostuu vaihtokauppana - eli saan koneen omalle tontilleni omiin hommiini. Sanoisin että melkoinen säästö rajoitettuun budjettiin.

Niin, töitä riittä "muille" ja odotan että pian pääsen omiin juttuihini. Se alkaa tämän keikan jälkeen, saanen sen valmiiksi tällä viikolla.

Aamulla ylös noin 4.20 ja vajaan tunnin kuluttua autoon. Sitten puoli tuntia ajoa tavalla teitä jota voin vain ihmetellä.
Valmista tiepohjaa syntyy.
Sitten tulee rätti pintaan ja sora päälle.
 Eri VAPO:n suoalueiden ohi ja läpi, eri tilusten ja pihapiirien läpi, uskomattoman pieniä metsäteitä tavalla jossa navigaattori on täysin hukassa ja minäkin.
Aamulla ihmettelin miten pääsin perille - ja perillä ihmettelin että näinkö sittenkin pääsin tänne.
Illalla ihmettelin millaisen seikkailun jälkeen pääsen kotiin. Huomenna sama uudestaan.

Onneksi alue oli jo ojitettu joten pehmeillä alueilla läpi pääsy on helpompaa. Toki minulla on kolme ojaa ylitettäväksi ja rumpujen asentaminen sekä niiden peittäminen - kunhan löydän tavaraa millä sen teen - turve ei siihen oikein käy.

PS. Niin, se oli nyt 11 tunnin työrupeama - sama huomenna. Mitä nopeammin saan homman tehdyksi sitä nopeammin pääsen omiin hommiini - eli remontin alkuun.

1 kommentti: