maanantai 24. elokuuta 2009

Flunssan hoitoa

Kuuntelen ja katselen Helmut Lottia (YouTube) - ja voin aivan rehellisesti yhtyä siihen mitä eräs Saksalainen kirjoitti:"Ich liebe dieses lied, seitdem ich es hörte!! Ich liebe Helmut Lotti, er ist der beste sänger in der welt!! Er hat ein großes geschenk: eine goldene stimme!! Danke herr lotti!" - eli rakastan kyseistä kappaletta - kuten niin monta muutakin - ja rakastan kuunnella häntä kaikilla kielillä - ja mielestäni hän todella on yksi maailman parhaista laulajista - kiitos herra Lotti.


Olisi ollut mahtava kokemus istua Brysselin Grand Palace aukiolla kuuntelemassa häntä - jossa muuten olen ollut lukuisia kertoja.


Kuvan suurennos: Klikkaa kuvaa

Samalla olen piirrellyt ja muutellut talosuunnitteluani - nyt pohtien mistä teen sisäänpääsyn taloon sisimpään?

Keksin tehdä keittiön täysin uusiksi - ja siihen ei mahdu nykyistä ovea sisälle. Nk. saunatilasta se tulisi napata.


Talon eteläiselle sivulle tulee ehdottomasti lasinen talvipuutarha. Lasit yritän ostaa jostain purkuprojektista, jonkun myymälän lasit siis.


Niin se flunssa.

Ei se sikajuttuja ole vaikka onkin sikamainen kokemus. Kuumeesta pääsin eroon mutta räkää valuu nenästä ja pää on kuin Haminan kaupunki.

Tänään yritin tehdä jotain - joten leikkasin nurmikon ja se otti voimille.

Viikko sitten ostin puoli tonnia betonia alkaakseni rakentamaan ulkorakennuksen lisäosan sokkelia, saadakseni sen muuratuksi. Siellä se säkki vielä on avaamattomana eikä harjateräksiä ole katkottu eikä laudoitusta tehty.

Kyllä se flunssa veteläksi vetää - ja toisaalta, ei sitä ole viitsinyt itselleen vasiten infraktia hommata. Alkaa pikkuhiljaa hieman jurppimaan moinen tekemättömyys.

Toisaalta - on tässä melkoisesti tekemistä - kun ei oikein voi tehdä mitään - siinä on tekemistä että on vain.


Syksy tekee tuloaan - sen huomaa yhdestä jos toisesta merkistä luonnossa - ei vain koivupuiden kellastumisesta.

Arvelin että ennen kuin edes huomaa katsellaan ensi lumia kyökin ikkunasta :(

ja harmitellaan mitä kaikkea olisikaan voinut tehdä ennen talven tuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti